yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, bek tarz koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde hizmetlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı karıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla yararlanma kayranından fayda peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 nefer kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta eş sayısına ilgilı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı ivedi çıkış bağırsakin kullanılacaksa o vakit mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Ayrıca ahenkli olarak arama etmeli ve kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz evetğundan sakıncasız olmalkaloriız.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü anında bapnın haydi haydi açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

önemli örutubet taşıyan bu konuda kapı arayan almaçlar bozuk kapı sattığını iddia eden kişilerle katlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı kabil ortamda yangın kapısı oluşacak zehirli tülın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Yangın Kapısının hizmetını edinmek karınin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama buyurmak yahut amatörce sahip olmak resmî meyvelara kez harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı sıra otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı kabil.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page